Gokart Rättvik – Racing i Rättvik

Rättvik Racing Klubb

Köra gokart i Rättvik kan jag varmt rekommendera! Det är verkligen en riktigt fin upplevelse! Bra gokarts, fräscha hjälmar, kul bana och kunnig personal! Vi var till Gokartbanan i Rättvik och njöt av racing samt fick med oss en fin upplevelse samt är taggade för kommande race innan säsongen är över! Nu kör vi!

Gokart Dalarna

Gokarts Rattvik

Rättvik Gokart

Gokartbanan i Rättvik är en av norra Europas längsta och bästa gokartbanor. Här kan du verkligen uppleva fart och bra racing. Gokartarna som du kör är fräscha och känns nya och snabba. Farter upp till 85 km/h utlovas och det känns verkligen att det går snabbt när man har plattan i botten! Du kan såklart köra sakta och njuta, men du kan även gasa på rejält här! Har kört gokart flera ggr utomlands, men här är det hittills bäst tycker jag personligen!

Rattvik racing gokart

En rolig upplevelse och priser

Som du kan läsa här ovan, så hade vi en sjukt spännande och rolig upplevelse uppe på Gokartbanan! Barnen gillade det skarpt och sonen vill typ åka varje dag nu! Det kostar 180:- per heat och man åker i 8 minuter. Det finns singelkarts där du kör ensam och sedan finns det gokarts med dubbelkommando, där man åker en vuxen och ett barn i samma gokart. Priset är detsamma för 8 minuter. Vill du köra flera ggr, så kan du köpa 3 heat för 450:-

Priser

180:- för 8 minuter

450:- för 3x 8 minuter

Gokart Rattvik

Hitta hit

Ligger i utkanten av det stora industriområdet utanför Rättvik. Du kör sista biten på en grusväg, men fortsätt tills du kommer fram. Racingbanan syns väl kan jag lova!

Rattvik Racing Klubb

ADRESS
Brändavägen
Rättvik

GPS
N 60°54’28.6
O 015°09’28.3

TELEFON
0248 – 12966

Rattvik gokart

Karta Gokart Rättvik

 

Gokarting i Rättvik

Det är klart värt ett besök här på Rättvik Racing Klubb och du kan köra tävlingar här eller komma på sk Drop- in som vi gjorde. Heaten var fullsatta, men jag upplevde inte att jag fick vänta för länge. Tvärtom. Det var bra personal och man får instruktioner om banen, säkerhet och annat innan man kör iväg! Vi skall absolut åka hit igen i sommar! Kan varmt rekommendera Gokart i Rättvik!

3 reaktioner på “Gokart Rättvik – Racing i Rättvik

  1. Hur lång behöver barnet vara när man kör dubbel-gocart? Lämplig/olämpligt att köra med en 4åring?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *