Gym Falun – Träna på gym i Falun

Skall du träna på gym?

Det är många som tränar numera och det är riktigt bra. Det känns som om fitness, gym, och träning är på allas läppar. Det har verkligen svept en hälsovåg över Sverige och det känns riktigt bra. Vi behöver röra på oss för att må bra och vi behöver äta rätt kost. Här läser du om cykling i Falun samt vad du mer kan göra för aktiviteter i Falun.

I Falun finns det idag ett flertal bra ställen att träna på. Det finns gym, dansträning, styrketräningslokaler och fitnesställen. Falun är idag en aktiv stad på många sätt och det är roligt att bo här just nu om man är idrottsintresserad. Vi arrangerade ju SKID VM 2015.

Gym Falun

Gym Falun

Vad gäller träning här i Falun, så finns det som sagt många platser att vara på och det finns en mängd olika idrotter du kan utöva. Det finns ett flertal gym nere i staden och det finns Lugnet med allt vad det innebär. På Lugnet kan du träna i stort sett vad du vill i stort sett när du vill.

Det arrangeras även riktigt stora tävlingar på Lugnet speciellt inom friidrott, Bandy och innebandy.

När det kommer till träning, då speciellt styrketräning, som jag själv har tränat under flera år, så gillar jag att gå till gymmet. Det finns något speciellt med att lyfta tunga vikter och känna hur svetten kommer fram.

Vill du få till en bra och stabil kropp, så är styrketräning det allra bästa för att verkligen få en snygg och vältränad kropp.

Gym i Falun:

Må Bättre i Falun

Må Bättre är ett av de mest aktiva träningsställen här i Falun. De är duktiga på att marknadsföra sig och har en bra och seriös personal. Du hittar Må Bättre nere i stan och de har generösa öppettider samt många fina pass du kan vara med på. Du kan självklart träna styrketräning själv eller annan form av konditionsträning utan att vara med på något av alla de pass som de har. Numera ägs Må Bättres anläggningar av Actic.

Sportlife i Falun

Ett relativt nytt gym i Falun. Här tränar du all form av styrketräning samt kör något av alla de fina pass som Sportlife har på sitt schema. Du kan ha en personlig tränare och du kan träna själv. Det är upp till dig. Bra priser och trevlig personal.

Actic Falun

Ett populärt träningscenter uppe vid Lugnets sporthall. Här hittar du allt du behöver när du skall få en snygg kropp och se till att du kommer i trim. Det finns konventionell styrketräning och det finns pass samt personlig tränare. Äger numera Må Bättres anläggningar i Falun.

Grand Spa och sport

Grand Spa och sport har en fin anläggning i centrum av Falun. Du har en träningsdel där du kan styrketräna själv,, i grupp eller med en personlig tränare. Du har även en varmvattenbassäng där du kan köra rehabiliteringsträning och du har en Spa avdelning. det finns även pass i grupp.

Det finns som sagt ett flertal olika anläggningar där du kan träna styrketräning eller andra former av träning i Falun. Det är upp till dig i vilken form du vill vara i. Sätt igång att träna nu!

Vill du inte träna på någon av de anläggningar som finns i Falun, men vill veta mer om träning eller styrketräning i allmänhet, finns det många bra sidor på webben där du kan få tips och råd när du vill få en snygg kropp och komma i trim. Vad gäller styrketräning, så ger en sökning på Google information om www.styrkelabbet.se. Det ser ut som en seriös sida, där du kan lära dig mer om träning i allmänhet och styrketräning i synnerhet.

Skall du nu träna i Falun, så gör det på några av alla de fina träningsanläggningar som finns i staden.

Se nu till att komma i väg till ett gym i Falun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *