MC säsongen lider mot sitt slut

Med motorcykel i Dalarna

Att köra motorcykel är bland det bästa jag vet! Idag skiner solen och det är hyfsat varmt ute, trots slutet av september. MC säsongen är snart slut tyvärr, men idag skall jag ut och åka en vända. Jag tror det blir uppåt Rättvik, Leksand, Tällberg och lite andra klassiska och populära vackra orter i Dalarna. Det gäller att passa på att glida lite nu inna kylan kommer.

Vackra MC vägar i Dalarna

I Sverige har vi många fina motorcykelvägar och Dalarna är inget undantag alls. Man kan hitta många fina småvägar både med grus eller med asfalt där man kan njuta av att få lägga ner sin motorcykel lite extra i kurvorna. Till vintern skall jag se till att det kommer upp lite tips och råd om motorcykelkörning i Dalarna här på min sajt om Dalarna. Har du tips och råd runt detta, får du gärna höra av dig till mig i kommentarerna här nedan.

MC i Dalarna

Använda sin motorcykel

Jag gillar ju som sagt att åka oavsett om det är lite kallare eller varmt. Helst varmt såklart, men även när det börjar krypa neråt i temperaturen. Man får se till att ha bra kläder och ett sjysst underställ på sig. Då går det att dra ut säsongen på sin motorcykel lite längre. Idag bör jag nog ta på mig lite extra med kläder, så ryggen är extra varm tror jag. Man blir ju lätt lite genomblåst om man åker nu när det är kallare ute. I vart fall jag blir det.

Platser för MC i Dalarna

Det finns ju otaliga vackra platser i Dalarna oavsett om du kör motorcykel eller åker bil och jag tänkte jag skulle lista några bra stopp på vägen. Bra platser att besöka med MC i Dalarna:

Många vackra platser

Ja, som du ser finns det massor med fina platser att besöka i Dalarna med motorcykel samt många fina stopp längs vägen till dessa platser, där du kan vila, gå på toaletten, äta eller ta en fika. Det finns bra med campingar, boenden, restauranger, sevärdheter, upplevelser, aktiviteter och annat att uppleva när du befinner dig i Dalarna på motorcykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *