Om

Om Dalarna.nu

Dalarna.nu är och skall vara en personlig guide till vårt älskade Dalarna. Du hittar personliga guider, nyheter, information och fakta om Dalarna här på sajten. Den är skapad med kärlek till detta fantastiska landskap och skall på ett personligt sätt visa alla härliga platser och fördelar med att bo i och besöka Dalarna. Här hittar du information om hur du kan arbeta med mig här på sajten vad gäller samarbeten samt annonsering.

Jag som driver sajten

Jag som driver denna guide till Dalarna heter Petter Hedman och bor i Falun. Jag älskar naturen här i länet och är ofta ute och njuter av skogar, sjöar, cykling och annat som gör livet värt att leva. Dalarna är ett Sverige i miniatyr kan jag tycka och vi har allt här. Det är fantastiskt! Inte konstigt att Dalarna är 4:e största turistmål som helhet i Sverige.

Petter Hedman Dalarna

Innehåll på dalarna.nu

Vi kommer även att presentera företag samt göra små reportage om olika platser, företeelser, evenemang, restauranger, pubar, sportanläggningar, naturprojekt, recensioner och annat, som kan uppskattas av dig som besökare här på sajten. Varmt välkommen till Dalarna.nu!

Kontakt